onsdag, december 03, 2008

Varför Nazister måste stoppas!

Saker man kan tänka på när man är upprörd över vänsteraktivas metoder mot så kallat fredliga demonstrationer till Karl XII´s något loppätna ära, som det som skedde i lördags i Lund och har fått stora rubriker. Man kan tänka på vad det faktiskt är för människor som de protesterar emot, och om det kanske inte är rimligt att man faktiskt tar till något hårdare metoder än bara en lugn och trevlig diskussion, med en eller ett par invektiv? Jag själv tror inte på våld som politisk metod i ett demokratiskt samhälle, men jag kan i djupet av mitt hjärta förstå och stå bakom de känslor av djup avsky som ligger bakom händelser som de i Lund.

I lördags brann, som jag skrivit om flera gånger nu (Här, här och här), Cyklopen i Högdalen ner. Cyklopen var ett kulturhus drivet av Kulturkampanjen och har väl haft något av en vänsterprägel. I lördags skulle det hållas en anti-rasistisk fest i lokalen, exakt den tid som branden bröt ut. EXAKT DEN TID SOM BRANDEN BRÖT UT! Festen var, får man väl säga så här i efterhand, inställd.

Men poängen här är att de som vänsteraktivister protesterar mot och försöker stoppa är inte personer med en något annorlunda politiska uppfattning, det är personer som är redo att ta till mord för att stoppa människor med andra politiska uppfattningar. De demonstrerar sin avskyvärda världssyn under demokratisk flagg.

Natten till i tisdags visade de återigen sitt ansikte när de hos ett fackligt aktivt par med en treårig dotter hällde in bensin i brevinkastet och tände på. De tre fick från tredje våningen klättra ut från balkongen till grannen nedanför. Vad hade hänt om grannen inte varit hemma?

Polisen arbetar efter teorin att mordbranden hade politiska förtecken och att det är samma gärningsmän som mot Cyklopen. En brand som det på flera nazistiska sidor mer än antytts att de tar på sig attentatet.

Minns detta alla ni som upprörs över s.k. vänstervåld. Det är angrepp på mördare, mördare som t.o.m. är beredda att döda treåriga flickor för sina föräldrars politiska uppfattningar. Det är inte angrepp på demokratin. Det är nazisterna som angriper människors rätt att uttrycka sina åsikter, de är till och med beredda att gå till mord för att nå sina mål.

Stoppa Nazismen nu!

/Mattias

(Skriver under en tid dubblaposter på Pooma och HÄR)
Läs Mer här:

Motkraft123 DN1234, FT, SvD12345
Två skadade efter bråk på Sergel,
Polisen attackerad av motdemonstranter, Gatstenar mot polisen i LundTvå skadade efter bråk på Sergels TorgPolisen rustar inför demonstrationer
Street Art Stockholm, Kanal0, Salka, Cyklopen, Svensson, Andrea Doria, ProletärBella, CopyRiot IInga kommentarer: