tisdag, augusti 21, 2007

Moderater = Nazister, eller?

Det har varit ganska mycket debatt kring en civilingejör vid namn Jorgen Norbergs brännande artikel i SvD häromdan. Han sa sig då ha gjort slut med alliansen och tänkte nog rösta på vänstern nästa val.

Efter massa repliker och debatt har han nu skriivt ännu en artikel för att besvara sin antagonister. Så mycket till svar är det väl inte, han räknar upp massa grejjer som han undrar är höger, till vilken nytta vet jag inte, och han säger att hans besvikelse består av att regeringen "under det år som gått har man inte gjort ett skvatt åt de tokerier som vänstern infört de senaste trettio åren." Dessa tokarna ska han tydligen rösta på i nästa val hade han tänkt sig. Verkar lite förvirrat jag.

Jag tycker utöver det att det är intressant att han säger att moderaterna innehåller rena nazister. Det är väl något jag alltid misstänkt, och som Björn Afzelius besjöng på 80-talet. Men är det inte något det borde bli mer debatt om i media, Sveriges näst största parti har partimedlemmar som är nazister! Det borde kunna vara intressant att se var det skulle leda, men det får vi kanske inte göra å det snaraste. Det är synd!

/Mattias

Inga kommentarer: