söndag, september 03, 2006

Ljuger Reinfelt

Han är ganska duktig den där Reinfeld. Man kan nästan tro att han blivit en snäll farbror som inte alls vill pressa löner och göra det svårare för de redan utsatta. Nästan kan man tro på de nya moderaterna. Fast det var skoj och se hur han snubblade på orden och fick ganska svårt att förklara sig när han fick frågor om a-kassa. Kanske fumlade han för att ljög.

/Mattias

3 kommentarer:

RIckard Vester sa...

Det var inte bara att han ljög. Han hade verkligen svårt att förklara varför sparande på de arbetslösa, pensionärer och förtidspensionärer. Visst får de skattesänkningar - men avskaffandet av subventioneringen av A-kassan, avskaffade subventioneringar av fackavgiften, höjda avgifter på Apoteket, höjd trafikförsäkring, eventuella biblioteksavgifter och dyrare hyror.

Det finns inget nytt i de nya moderaterna. Det är ett billigt ben som slängs till de fattigare grupperna som inte ser att kostnadssidan kommer att stiga.

Det finns inget nytt i de nya moderaterna - för det finns inget nytt partipolitiskt program som går att jämföra med de "gammla" moderaterna.

Det är deras geniala drag - men det är också det som vänstern och väljarna måste genomskåda.

anna liv sa...

är det bara jag som saknar poesin i politiken? /annalivet

Mattias Ericson sa...

Anna, du får läsa den här länken

http://mattiase.blogspot.com/2006/08/poesi.html

/Mattias