torsdag, augusti 24, 2006

Villägare bekänner färg!

Aftonbladet skriver i dag om hur Bo Nylén, styrelseledamot i Villaägarnas riksförbund uttalat sig rent rasistiskt häromdagen på en demonstration mot fastighetsskatten.
Han gör konstaterar att "Afrikaner är afrikaner och i Sverige bor européer. Vi ska inte blanda kulturer.” Oförblommerat rasistiskt uttalande.

Bo visar också upp sina djupa kunskaper i rättskunskap när han menar att:"invandrarna blir svenska medborgare och sedan nämndemän lätt som en plätt. Sen inför de sharialagar”. För det vet ju alla att det är nämndemännen som stiftar lagarna och att alla invandrare är anhängare av sharia.

/Mattias

Läs oxå expressen (här finns ljudfilen), tora, ali

5 kommentarer:

embryo sa...

ibland visar dom upp sitt tryne borgjarbrakcorna

valstugrorna förut

villavägrarna nu

sjönt att dom kan vara sej själva ibland hopplas nu att folkc förstår att syna bluffen

sänk skratten säjer dom men varför då

för att allan ska få det bättre ellrer bara för att plånboken ska växsa det undrar jag nu yo

själva grunden till kapitalism okcså borgarbrakcism är egoism det ösjer jag nu yo

solidaritet vänner

Wilhelm Svenselius sa...

Kommentaren här ovan visar väl på ungefär hur smart man är om man tror att alla villaägare är rasister bara för att EN sådan fäller ett rasistiskt uttalande.

Förresten har han blivit utesluten ur villaägarnas riksförbund, vilket markerar ett tydligt avståndstagande från hans handlingar.

Vänstern fortsätter att greppa efter halmstrån samtidigt som opinionen sviker. Svenska folket är för smarta för att gå på er svartvita, falska världsbild mycket längre till.

Mattias Ericson sa...

Kommentaren här ovan visar även den på en förmåga att dra en hel grupp över en och samma kam. En kommentar som visar på hur hela vänstern griper efter halmstrån.

/Mattias

Wilhelm Svenselius sa...

Haha :)

olydig sa...

Kommentaren här ovan visar väl på ungefär hur smart man är om man tror att alla villaägare är rasister bara för att EN sådan fäller ett rasistiskt uttalande.

Ungefär som att hela fackföreningsrörelsen dömdes ut av högern som rasistiskt för att en person skall ha sagt "go home" i Vaxholm då...